Вони відрізняються низьким вмістом цукру.
Лікарка поділилася найсмачнішими продуктами з низьким вмістом цукру, які можна їсти щодня, поки ви намагаєтеся схуднути.
SheFinds.Com представили топ-5 продуктів з низьким вмістом цукру, які, на думку лікарів, можна їсти без перерви на дієті.
ЛОКША ШИРАТАКИ
«Локшина ширатаки виготовляється з рослини конняку, яка є японським ямсом, — пояснила доктор Емі Лі . — Мало того, що вона має низький вміст цукру, вона також багата на харчові волокна і низький вміст чистих вуглеводів і калорій. Це чудова альтернатива звичайній локшині!»
ХІКАМА
Хікама кімнатна – це коренеплід із товстою коричневою шкіркою. У ньому “низький вміст чистих вуглеводів, і це чудовий інгредієнт для додавання до салатів”, сказала доктор Лі. Це здоровіша альтернатива картоплі зі значно меншою кількістю вуглеводів, а також хороше джерело вітаміну С, вітаміну В-6 та антиоксидантів.
РУККОЛА
Ця корисна листова зелень «з низьким вмістом калорій та вуглеводів, вона також насичена вітамінами та мінералами», сказала доктор Лі.
ТОФУ
Тофу, також відомий як соєвий сир, є відомою веганською основою або білком для страв. “Він універсальний і може використовуватися в безлічі різних страв”, – пояснила доктор Лі. Його також можна їсти у сирому вигляді як закуску. У ньому багато рослинного білка та мало чистих вуглеводів.
ГРИБИ
“Вони дуже ситні”, – сказала доктор Лі. Їх можна їсти сирими в салаті або готувати як гарнір до їжі. “Вони легко вбирають аромати і містять мало вуглеводів”, – зазначила лікар.