Дієтолог назвала продукти, що викликають мігрень

Дієтолог назвала продукти, що викликають мігрень

Лікар-дієтолог Дар'я Русакова назвала продукти, що призводять до розвитку мігрені.

Так, на думку експерта, сири та ковбасні вироби можуть завдати здоров'ю великої шкоди, оскільки в них міститься велика кількість жиру та солі, що провокує затримку води в організмі.

Крім того, провокатором може бути фастфуд. У такій нездоровій їжі також міститься велика кількість солі. Від цього її хочеться запитати чимось солодким.

«Відповідно, все це посилюватиме судинні порушення, якщо вони є. Поряд із цим сукупність цих факторів може викликати не лише гіпертонію, а й підвищення внутрішньочерепного тиску», – підсумувала Русакова.

EuroMD
Додати коментар