Лікар-імунолог Андрій Продеус в ефірі програми розповів, який продукт знижує ризик появи раку. За словами фахівця, гранат має таку властивість.
Продеус пояснив, що гранат містить флавоноїди, які допомагають організму боротися з раковими клітинами.
Ведучий уточнив, що в 100 г граната містять 70% добової дози флавоноїдів. “Приблизно 150 грамів гранату дають добову норму флавоноїдів, знижують ризики раку та покращують ваш захист”, – заявив він.
Нагадаємо, лікар-онколог Ігор Самойленко розповів, що для виявлення раку на ранніх стадіях необхідно проводити обстеження завчасно. Йдеться щорічної диспансеризації, яка у Росії доступна окремим групам дорослих. Люди здають деякі аналізи та тести, які дозволяють виявити пухлини без симптомів.
Зараз читають:Дієтолог назвав три найшкідливіші фрукти при схудненні