Дієтолог дала поради, як правильно вибрати морозиво

Дієтолог дала поради, як правильно вибрати морозиво

Сьогодні на прилавках магазинів від різноманітності видів морозива очі розбігаються. Як вибрати не тільки смачне, а й корисне і не придбати напхане хімічними добавками, розповіла в інтерв'ю лікар-дієтолог Ольга Перевалова.

За її словами, більш “підступного” продукту, ніж улюблений усіма десерт, знайти складно. Справа в тому, що в гонитві за дешевизною виробники нерідко додають до нього такі інгредієнти, які нічого, крім шкоди, не принесуть.

Справжній натуральний десерт, приготований із чистого молока та вершків коштуватиме дорожче. Якщо ж натуральний молочний жир замінено на рослинний, а живе молоко – на сухе, а для краси та покращення смаку додані різні барвники, покращувачі, а також консерванти, щоб термін придатності становив цілий рік – то це вже не морозиво, а справжня “хімічна бомба” “, каже лікар.

Тому уважно вивчіть упаковку, що входить до складу продукту. НЕ женіться за низькою ціною. Найменш безпечно купити фруктове морозиво – він виготовлений із замороженого соку. Це краще, ніж морозиво із замінника молока.

EuroMD
Додати коментар