Дієтолог попередила про небезпеку змішаного з чаєм меду

Дієтолог попередила про небезпеку змішаного з чаєм меду

Звичайний чай може бути дуже небезпечним для організму при змішуванні його з медом.

Фахівець пояснила, що мед при нагріванні втрачає свої корисні властивості, а також виділяє канцерогени, тому не варто класти його до чаю. За словами лікаря, найкраще вживати цю насолоду вприкуску, або перемішуючи з сиром або йогуртом.

“Навіть якщо ми його просто кладемо в гарячий чай, то від нього жодних ферментів не залишається, він втрачає свою користь і не просто стає цукром, а й виявляє канцерогенні токсичні властивості”, – зазначила експерт.

Раніше, як передавала дієтолог Олена Соломатина, розповіла, що влітку слід включати до свого раціону ягоди, що дозрівають природним шляхом.

Вишня, як наголосила фахівець, корисна для пацієнтів із сечокам'яною хворобою. Це пояснюється здатністю ягоди виводити з організму сечову кислоту, що покращує роботу нирок та виключає утворення каменів, пояснила співрозмовниця видання.

EuroMD
Додати коментар