Ендокринолог: напій, який впливає на рівень цукру в крові «при кожному вживанні»

Ендокринолог Гурєєва: напій, який впливає на рівень цукру в крові «при кожному вживанні»

Діабет, який погано контролюється, може призвести до інших серцево-судинних ускладнень, таких як серцевий напад. Недавні дослідження показали, що розумовий розлад також може бути пов’язаний із хворобою.

Ймовірно, це пов’язано з тим, що у людей із цим захворюванням деякі частини мозку швидко стискаються. Але, на щастя, здоровий спосіб життя може взагалі запобігти виникненню цього стану.

Є докази того, що алкоголь впливає на печінку, виконуючи свою роботу з регулювання рівня цукру в крові.

“Занадто багато алкоголю може викликати хронічне запалення підшлункової залози, що може погіршити її здатність виробляти інсулін і потенційно призвести до діабету”, – каже ендокринолог Антоніна Гурєєва.

Хоча деякі дані свідчать про те, що вживання алкоголю в помірних кількостях може знизити ризик захворювання, для людей, які зловживають ним, вірно протилежне. хто п’є час від часу, теж можуть негативно впливати», – додає лікар.

Цікаво, що в той час, як помірне вживання алкоголю пов’язане з підвищенням рівня цукру в крові, надмірна кількість алкоголю має знижувальний ефект.

Іноді це може призвести до зниження рівня цукру в крові до небезпечного рівня, особливо у людей із діабетом 1 типу.

Однак деякі види алкоголю, такі як пиво та солодке вино, містять вуглеводи, які можуть підвищувати рівень цукру в крові.

«Деякі напої, такі як пиво, ель та сидр, містять вуглеводи та спочатку підвищують рівень цукру в крові. Спиртні напої, сухі вина і просік не так багато, так що це може бути кращим вибором, якщо ви турбуєтеся про вуглеводи в алкоголі».

EuroMD
Додати коментар