Дієтолог розкрила несподівані властивості гранату

Дієтолог розкрила несподівані властивості гранату

Гранат – смачний та корисний фрукт, багатий не лише антиоксидантами. Несподівані властивості продукту назвала лікар-дієтолог Лорен Манакер!

«Сік граната має більшу антиоксидантну активність, ніж червоне вино, виноградний сік або зелений чай. Його регулярне вживання захищає організм від шкідливої дії вільних радикалів, які можуть спровокувати розвиток серйозних захворювань», – сказала лікар.

Крім того, за словами Манакер, гранат може замінити цукерки та взагалі все солодке. Справа в тому, що фрукт послаблює потяг до цукру завдяки високому вмісту фруктози.

Гранат треба їсти любителям спорту, порадила дієтолог. Він містить велику кількість калію, що дозволяє підтримувати водно-сольовий баланс в організмі.

EuroMD
Додати коментар