Лікар розповіла про користь моркви

Лікар розповіла про користь моркви

Спортивний лікар, кандидат медичних наук Олександра Пуріга розповіла про користь моркви. Вона зазначила, що цей овоч має необхідні для організму елементи та протипаразитну властивість. Про це вона повідомила у своєму Telegram-каналі.

«На відміну від інших типів овочів, які краще їсти у сирому вигляді, морква стає кориснішою після термічної обробки. Під час приготування ламається жорстка клітинна структура моркви, вивільняючи бета-каротин», – наголосила фахівець.

За словами експерта, у вареній моркві міститься фенол або карболова кислота. «При цьому фенолу стає більшим після доби зберігання вареного коренеплоду. Тільки варити моркву треба в шкірці», – підсумувала Пуріга.

EuroMD
Додати коментар