Дієтолог назвала продукт для боротьби зі стресом

Дієтолог назвала продукт для боротьби зі стресом

Головний позаштатний дієтолог Антоніна Стародубова назвала продукти, які допомагають покращити імунітет.

Фахівець зазначила, що вживання в їжу свіжого зеленого горошку сприяє зміцненню м'язової тканини та підвищує опірність організму до різних захворювань. Крім того, завдяки високому вмісту вітамінів групи В і магнію горошок благотворно впливає на нервову систему, підвищує стійкість до стресу.

Також дієтолог порадила їсти салат, петрушку, кріп, зелену цибулю, кінзу та селеру, оскільки вони приносять величезну користь організму. За її словами, включення свіжої зелені до складу страв дозволить скоротити вживання солі, що сприятиме зниженню ризиків виникнення захворювань серця та судин.

Серед інших літніх продуктів спеціаліст відзначила користь кабачків, особливо для тих, хто намагається підтримувати вагу в нормі

EuroMD