Дієтолог розповіла, який сніданок запускає процес накопичення жиру

Дієтолог розповіла, який сніданок запускає процес накопичення жиру.

Регулярне вживання традиційного французького сніданку може запустити процес накопичення жиру, попередила в інтерв’юкандидат медичних наук, лікар-дієтолог Марина Копитько. Ранковий прийом їжі багато дієтологів вважають найважливішим, тому потрібно розбірливо ставитися до страв, які ми їмо на сніданок. Зокрема, не варто захоплюватися круасанами, наголосила Копитько.

“У національній французькій кухні прийнято на сніданок їсти круасан з кавою. Але з погляду сучасної дієтології вживати таку їжу неправильно”, – сказала вона.

За словами дієтолога, у складі традиційного круасану немає нічого, крім “калорій, вуглеводів та насичених жирів”.

“Круасан випікається з борошна вищого ґатунку. Крім калорій, вуглеводів та насичених жирів там більше нічого немає. Відсоток білка там дуже маленький, а вітамінів, мінералів та харчових волокон практично не міститься”, – пояснила Копитько.

EuroMD
Додати коментар