Дієтологи розповіли про головні небезпеки вибіленого борошна

Дієтологи розповіли про головні небезпеки вибіленого борошна

Дієтологи розповіли про небезпеку вибіленого борошна. Вони зазначили, що це може призвести до проблем зі шкірою, депресії та онкологічним захворюванням. Про це пише видання ETNT.

Дипломований дієтолог Моллі Хембрі повідомила, що рафіноване та пшеничне біле борошно додають у хліб, млинці, вафлі, сніданки та іншу випічку. Однак зловживання цим інгредієнтом може спричинити ризик розвитку діабету.

Крім того, автори статті запевняють, що таке борошно може призвести до ожиріння.

«Хронічне запалення може спричинити збільшення ваги, проблеми зі шкірою, проблеми із травленням та безліч захворювань, включаючи діабет, рак, депресію та хвороби серця», — додав Майк Циммерман.

EuroMD