Лікар назвала знижуючий ризик розвитку раку

Лікар назвала знижуючий ризик розвитку раку

Лікар-ендокринолог, лікар-дієтолог, кандидат медичних наук Оксана Михальова назвала продукт, що знижує ризик розвитку раку кишечника. За її словами, авокадо має ряд корисних впливів на організм людини.

Фахівець пояснила, що в авокадо міститься велика кількість клітковини. Воно знижує всмоктування холестерину та цукру, покращує склад кишкової мікробіоти та роботу кишечника, а також запобігає розвитку раку кишечника.

Лікар підкреслила, що включення даного фрукта в раціон допоможе зробити шкіру бархатистою, а волосся блискучим. Калорії у продукті представлені корисними жирами, які захищають організм від хронічного запалення та запобігають розвитку атеросклерозу судин.

Нагадаємо, лікар-дієтолог Олена Соломатина назвала фрукти, які потрібно включити до раціону, і ті, від яких варто відмовитися.

За словами експерта, підступними продуктами є виноград та банани. У них є велика кількість глюкози. Крім того, Соломатина рекомендувала відмовитися від хурми, кавуна та дині. До раціону лікар порадила включити авокадо, оскільки воно може замінити інші жири.

EuroMD
Додати коментар