Лікар розповів, який продукт знижує ризик раку

Лікар розповів, який продукт знижує ризик раку

Лікар-невролог та телеведучий Дмитро Шубін розповів, який продукт варто вживати для того, щоб знизився ризик захворювання на рак. За даними експерта, запобігти раку допоможе баклажанна ікра. Випуск доступний на сайті телеканалу.

«Баклажан має фіолетовий колір — будь-який овоч чи фрукт, що має яскравий насичений колір, має дуже специфічну активність», — прокоментував лікар.

Він відзначив вміст в овочі антоціану, що запобігає зростанню ракових клітин. Лікар також додав, що окрім баклажана в ітрі містяться помідори, морква, солодкий перець, цибуля та часник. Експерт пояснив, що і ці овочі мають протираковий ефект.

Крім цього, Шубін розповів про наявність у баклажанній ікрі зелені, що містить вітамін К.

“Вітамін бере участь в утворенні внутрішнього міцного каркасу кісток”, – додав лікар.

EuroMD
Додати коментар