Дієтолог назвала продукт, який покращує роботу печінки.

Дієтолог назвала продукт, який покращує роботу печінки.

«Ця амінокислота (метіонін – прим.) дуже класно працює з печінкою, з будь-якими захворюваннями печінки. Я б сказала, що метіонін сприяє зменшенню кількості жиру в печінці. Мовою науковою можна сказати, що сир покращує метаболізм клітин печінки».

Як раніше передавала Громадська служба новин лікар-ендокринолог та дієтолог Оксана Михальова повідомила, що не лише солодощі різко підвищують цукор у крові. Ключовою особливістю несолодких продуктів є високий глікемічний індекс демонструє швидкість засвоєння вуглеводів. Чим вище цей показник, тим швидше вони збільшують рівень цукру в крові.

«Регулярне вживання продуктів із високим ГІ порушує обмін речовин, провокує почуття голоду та активує набір жиру. Крім того, надлишок продуктів з високим ГІ провокує розвиток цукрового діабету 2 типу»

EuroMD
Додати коментар