Нутриціолог перерахувала придатні для спеки напої та страви

Нутриціолог перерахувала придатні для спеки напої та страви

Нутриціолог та фахівець із немедикаментозного відновлення Іоланта Лангауер у розмові назвала придатні для вживання в спеку страви та напої.

За словами фахівця, у спеку необхідно звернути увагу на питний режим. Бажано, щоби в організм потрапляла звичайна вода — саме вона гарантує правильний баланс. Лангауер попередила, що інші прохолодні напої містять велику кількість фруктози, цукру та сиропів.

Фахівець рекомендувала пити воду кімнатної температури. “Коли ми п'ємо холодну воду, то організм витрачає багато сил, щоб довести її до оптимальної температури для перебігу всіх процесів”, – пояснила вона.

Вона додала, що в їжі найкращим вибором будуть сезонні та водянисті овочі, а також холодні супи. Також вона закликала не забувати і про звичну нам їжу, багату на мікроелементи. «У даному випадку мова йде про рибу, птицю, м'ясо, яйця і так далі», — підсумувала Лангауер.

EuroMD