Дієтолог розкрила, як правильно робити перекушування

Дієтолог розкрила, як правильно робити перекушування

Лікар-дієтолог Національної асоціації дієтологів та нутриціологів Наталія Круглова розкрила, як правильно робити перекушування.

«Традиційно сніданок, обід та вечеря – вони для всіх, а от чи потрібні перекушування і як часто їх проводити – на цей параметр потрібно орієнтуватися індивідуально», – зазначила вона.

«Якщо людина відчуває, що між сніданком та обідом у нього велика перерва і до обіду вона приходить із сильним почуттям голоду, тоді є сенс зробити невеликий перекус між сніданком та обідом. Якщо перерва більша за чотири години, то голод вже може бути занадто вираженим. Сильний голод треба намагатися не допускати, оскільки він провокує надалі переїдання, людині складніше зупинитися, відчути насичення після такого сильного голоду».

EuroMD
Додати коментар