Дієтолог розповіла про небезпеку деяких сніданків

Дієтолог розповіла про небезпеку деяких сніданків

Лікар-дієтолог Олена Соломатина повідомила, що деякі каші несуть у собі небезпеку для організму. У розмові з радіостанцією вона зазначила, що манні та рисові крупи можуть вплинути на рівень цукру в крові.

За словами фахівця, слід приділяти увагу вибору страв на сніданок. «Оскільки далеко не всі каші корисні, зранку особливо. До таких належить манна каша, улюблена з дитинства, рисова каша», — додала лікар.

Соломатина наголосила, що білий рис містить крохмаль у великій кількості.

«Підвищення глюкози в крові з ранку може пошкодити не тільки людині з цукровим діабетом або з інсулінорезистентністю, людині із зайвою вагою, але й цілком здоровій, якщо вона зловживатиме такими продуктами», — уточнила вона.

EuroMD
Додати коментар