Незалежний дієтолог Руслан Алієв у своєму Telegram-каналі розповів про користь ріпи, яка позитивно впливає на здоров'я людини.
За його словами, у продукті присутні вітаміни та мікроелементи, які зміцнюють імунітет та знижують ризик розвитку онкологічних захворювань.
«З приходом картоплі на наші землі ріпа дедалі більше йшла з раціону. Сьогодні цей овоч викликає подив. Хтось не вміє готувати ріпу, а хтось жодного разу її не пробував. Мені як дієтолога на це дивитися дуже важко, адже в ріпі міститься неймовірна кількість вітамінів (A, C, E, PP та групи В) та мінералів (кальцій, марганець, магній, фосфор, залізо, натрій, йод)», — наголосив фахівець. .
Зараз читають:Обробка медичних даних: проблеми та задачі галузі